Главная » 2016 » Июль » 19 » Пенсионный фонд Украины информирует
11:25
Пенсионный фонд Украины информирует

Інформація для внутрішньо переміщених осіб

 

 

Управління Пенсійного фонду України в Іллічівському районі м. Маріуполя повідомляє, що пенсіонери, які переселилися з Донецької та Луганської областей для продовження виплати пенсії за місцем фактичного перебування (проживання) повинні стати на облік як внутрішньо переміщена особа в управлінні праці та соціального захисту населення за місцем перебування та отримати відповідну довідку. Доводимо до Вашого відома, що з 08.06.2016р. вступила в силу постанова КМУ №352, про внесення змін в постанову №509, яка відміняє проставлення штампа міграційної служби.

Після отримання довідки, необхідно особисто звернутися до управління Пенсійного фонду України де фактично перебуває(проживає) пенсіонер та надати заяву про запит пенсійної справи, довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

До заяви додаються копії документів, що посвідчують особу пенсіонера (паспорт, ідентифікаційний номер, пенсійне посвідчення) та заява про перерахування пенсії на рахунок в АТ «Ощадбанк», відкритий на території Донецької області.

З 08.06.2016 постановою КМУ № 365 передбачено, що виплати пенсії внутрішньо переміщених осіб будуть проводитися тільки після рішення які винесла комісія, створена райадміністрацію, після обов'язкового проведення обстеження побутових умов за місцем проживання, вказаного в довідці про взяття на облік громадян, переселенців з тимчасово окупованої території.

Управління Пенсійного фонду України призначає (відновлює) пенсію тільки на підставі рішення Комісії.

Категория: Поселковый совет | Просмотров: 503 | Добавил: Swetlana | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]