Главная » 2014 » Июль » 19 » День рождения Земли
22:08
День рождения Земли

  Дитя людське – дитя Землі. Народжуючись, воно починає життя у  нерозривному зв’язку з усім розмаїтим світом: рослинами, тваринами, повітрям, ґрунтом,  водою, камінням. І так важливо, щоб дитина уже  з перших років відчула його, черпала з того  джерела творче натхнення

 Екологічне виховання дошкільників – це не лише подання відповідних знань, а й спрямування на усвідомлення екологічної цінності природного середовища у єдності його з людиною. В  дошкільному закладі «Зернятко» педагоги дають дітям  знання, які спонукають  їх пізнати навколишнє у доступній для них формі: організовуються систематичні спостереження, праця у природі, проведення найпростіших дослідів, бесід, читання художньої  літератури, розглядання картин. Вчаться  дошкільники  не лише сприймати красу, бачити її, відчувати і розуміти,  а й вчаться піклуватися  про природу, навчаються  бережно ставитися до неї, що викликає у малят бажання охороняти довкілля, піклуватися про нього.

      Вихователь  ДНЗ № 93 «Зернятко» Даценко Т.І. разом зі своїми вихованцями провела  екологічне дозвілля : «Люби та бережи рідну природу», який став підсумком  роботи з екологічного виховання  дошкільників. Діти мандруючи  по казці , показали, як вони люблять природу, як вміють про нєї піклуватися, що потрібно для життя рослин та тварин.

 

 

 

Категория: Детсад "Зернышко" | Просмотров: 1689 | Добавил: Витек | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 2
2 Витек  
0

1 Витек  
0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]